HLN: Club Brugge denkt aan vijfde Nederlander, ondanks forse concurrentie

HLN: Club Brugge denkt aan vijfde Nederlander, ondanks forse concurrentie

05-01-2021 07:55
98

Club Brugge heeft de smaak te pakken en hoopt zijn Nederlandse enclave verder uit te breiden, meldt Het Laatste Nieuws. Bas Dost kwam Ruud Vormer en Noa Lang al gezelschap houden, Stefano Denswil is ook onderweg naar het Jan Breydelstadion en Melayro Bogarde wordt ook begeerd door Blauw-Zwart.

De achttienjarige neef van Ajax-assistent Winston Bogarde verruilde de Feyenoord-opleiding voor die van Hoffenheim en maakte eind mei zijn Bundesliga-debuut. Inmiddels staat de teller op negen officiële optredens namens het eerste elftal van Hoffenheim.

Wedden

Meer odds

De ontwikkeling van Bogarde is dan ook niet onopgemerkt gebleven: HLN schrijft dat hij 'in beeld' is bij Club Brugge, dat echter forse buitenlandse concurrentie heeft. De in Rotterdam geboren verdediger werd in het geruchtencircuit al eens gelinkt aan FC Barcelona, AC Milan én Ajax.

Vooralsnog lijkt het erop dat Club Brugge met vier Nederlanders de tweede seizoenshelft in gaat. Dost werd eind december vastgelegd en Denswil zou ook al onderweg zijn. De 27-jarige verdediger verruilde Blauw-Zwart in 2019 voor het Italiaanse Bologna, maar lijkt dus na één jaar al weer op de weg terug.