Heracles bevestigt interesse in Zirkzee: 'Maar we staan niet vooraan in de rij'

Heracles bevestigt interesse in Zirkzee: 'Maar we staan niet vooraan in de rij'

05-01-2021 23:31
18

Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles Almelo, laat doorschemeren dat zijn club inderdaad geïnteresseerd is om Joshua Zirkzee over te nemen van Bayern München. Of dat gaat lukken is een tweede vraag.

Afgelopen maandag meldde het Duitse voetbalblad Kicker dat Zirkzee in beeld is bij Heracles en Gilissen ontkende dat tijdens de online nieuwjaarsreceptie van de club niet. De technisch directeur zei volgens Tubantia niets uit te sluiten, maar wilde ook mededelen dat het 'heel lastig zou worden omdat Heracles niet vooraan in de rij staat in de rij van gegadigden'.

Dat maakt wel duidelijk dat de club uit Almelo inderdaad werk wil maken van de komst van de 19-jarige spits. De kans is echter klein dat Heracles de transferstunt kan completeren, weet ook Simon Cziommer. De analist van ESPN heeft geluiden opgevangen dat Eintracht Frankfurt de beste papieren heeft. "Ik verwacht dat een overstap naar Frankfurt heel nabij is", laat hij weten tijdens Voetbalpraat.

Afgelopen zomer was Zirkzee ook in beeld bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat wilde hem graag hebben, maar de Rotterdammers pakten niet door en dus bleef de spits in Beieren. Der Rekordmeister wil echter graag van hem af en hoopt Zirkzee in januari te verhuren of te verkopen.