PSV met fitte selectie richting 'Ajax': ook Götze en Zahavi inzetbaar

PSV met fitte selectie richting 'Ajax': ook Götze en Zahavi inzetbaar

06-01-2021 15:06
117

PSV werkt met een fitte selectie toe naar de Eredivisie-topper tegen Ajax van zondag. Mario Götze trainde woensdag apart, maar trainer Roger Schmidt hoeft zich geen zorgen te maken, meldt het Eindhovens Dagblad.

De Duitse spelmaker sluit donderdag weer aan bij de groep. Daarmee lijkt een groot deel van de basisopstelling in de Johan Cruijff Arena al vast te staan. Alleen voorin moet Schmidt nog een aantal knopen doorhakken. Zo kan Eran Zahavi wellicht terugkeren in de basis, meldt het ED. Maar ook Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Götze, Donyell Malen en Noni Madueke zijn inzetbaar.

PSV verwelkomde woensdagmorgen ook Mauro Júnior weer op de groepstraining. De Braziliaan deed mee aan de partijvorm. Eerder sloten Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Ryan Thomas en dus Zahavi alweer aan na blessureleed. Alleen Armando Obispo en Yorbe Vortessen sloegen de partijvorm nog over, maar ook zij zijn bijna wedstrijdfit.

PSV neemt het zondag vanaf 16.45 uur op tegen Ajax. Het verschil tussen de topclubs is momenteel één punt in het voordeel van de Amsterdammers.