VI en Telegraaf bevestigen: Haller moet nieuwe spits van Ajax worden

VI en Telegraaf bevestigen: Haller moet nieuwe spits van Ajax worden

07-01-2021 08:15 Laatste update: 08:27
155

Voetbal International en De Telegraaf bevestigen de interesse van Ajax in Sébastien Haller. De Fransman van West Ham United moet het spitsprobleem in Amsterdam oplossen en wordt door Erik ten Hag gezien als een uitstekende optie.

Volgens het Franse L'Équipe moet Haller 25 miljoen euro kosten, een flink prijskaartje in deze coronatijden. De Telegraaf geeft aan dat het waarschijnlijker lijkt dat Ajax Haller tot het einde van dit seizoen huurt, met een verplichte koopoptie aan het einde van het seizoen. 

Wedden

Meer odds

Het zou opvallend zijn dat Ajax in deze coronatijden het clubrecord breekt en 25 miljoen euro neerlegt voor de 26-jarige Haller, terwijl kantoorpersoneel is ontslagen en de werknemers een deel van hun salaris hebben ingeleverd.

Een transfer van Haller zou een hereniging betekenen met trainer Ten Hag, die bij FC Utrecht met de Fransman samenwerkte. In 2,5 jaar in de Domstad kwam Haller 41 keer tot scoren. Hij werd in 2017 voor ongeveer 7,5 miljoen euro verkocht aan Eintracht Frankfurt, dat hem op zijn beurt voor vijftig miljoen euro verkocht aan West Ham.