19-jarige jeugdinternational vertrekt op verjaardag van PSV naar FC Utrecht

19-jarige jeugdinternational vertrekt op verjaardag van PSV naar FC Utrecht

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 13:20do 07-01-2021 om 13:20

Laatste update: donderdag 7 januari 2021 om 13:28do 07-01-2021 om 13:28

FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met Djenairo Daniels. De jonge aanvaller, die donderdag zijn negentiende verjaardag viert, komt over van PSV.

Daniels tekent in de Domstad een contract tot medio 2023 en sluit per direct aan bij Jong FC Utrecht. De jonge aanvaller werd in de zomer van 2018 opgenomen in de jeugdopleiding van PSV. Voor die tijd speelde de aanvaller meerdere seizoenen voor Almere City. Dit seizoen werd de Nederlands jeugdinternational toegevoegd aan de selectie van Jong PSV.

Technisch directeur Jordy Zuidam is zeer tevreden over de transfer van Daniels. "Een atletische en sterke spits. Hij heeft een geweldig schot in zijn linkerbeen, werkt hard en is gedisciplineerd. We kennen hem nog van zijn tijd bij Almere, waar hij al op de radar stond van onze scouts. Ik ben blij dat Djenairo nu voor FC Utrecht gaat uitkomen."

Daniels maakte dit seizoen zijn debuut in het betaalde voetbal in de wedstrijd tegen Excelsior. Op 29 augustus van het vorige kalenderjaar. De aanvaller kwam tot dusver drie keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij één keer scoorde. Het contract van Daniels liep aankomende zomer af in Eindhoven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws