ADO ziet Guwara niet terug na 12 minuten in onderling duel: VVV slaat toe

ADO ziet Guwara niet terug na 12 minuten in onderling duel: VVV slaat toe

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 14:11do 07-01-2021 om 14:11

FC Utrecht en VVV-Venlo hebben donderdagmiddag zakengedaan. Linksback Leon Guwara verruilt De Galgenwaard tot het einde van dit seizoen voor De Koel.

De 24-jarige Duitser kwam in 2018 over van Werder Bremen en speelde in zijn eerste twee seizoenen 34 officiële wedstrijden namens FC Utrecht. Sindsdien zijn er echter slechts twaalf Eredivisie-minuten bijgekomen. Django Warmerdam is uitgegroeid tot de vaste linksback in de Domstad en Guwara mocht slechts twaalf minuten maken tegen ADO Den Haag.

Datzelfde ADO had de linksback ook op het oog, maar grijpt dus mis: VVV wordt de komende maanden de werkgever van Guwara. "Ik ben dankbaar voor het feit dat VVV-Venlo mij de kans geeft om weer speelminuten te maken. Daar ben ik écht weer aan toe. In Venlo wil ik laten zien wat ik in mijn mars heb", laat hij weten aan de Venlose clubkanalen.

Guwara is de tweede nieuweling voor VVV deze maand. Kristopher Da Graca kwam onlangs al over uit Zweden. FC Utrecht versterkte zich met Telstar-verdediger Benaissa Benamar en PSV-talent Djenairo Daniels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws