Antony vóór Koopmeiners en Marsman in ESPN-verkiezing, Wijndal heeft weer beet

Antony vóór Koopmeiners en Marsman in ESPN-verkiezing, Wijndal heeft weer beet

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 14:28do 07-01-2021 om 14:28

Laatste update: donderdag 7 januari 2021 om 14:30do 07-01-2021 om 14:30

Ajax en AZ zijn in de prijzen gevallen na de laatste Eredivisie-maand van 2020. Antony is door ESPN verkozen tot Eredivisie-speler van de maand, terwijl Owen Wijndal alweer voor de vierde keer is verkozen tot grootste talent van de competitie.

Antony speelde in de laatste weken voor de feestdagen tegen FC Twente, PEC Zwolle, ADO Den Haag en Willem II: in die wedstrijden was hij goed voor onder meer twee goals, twee assists, tien gecreëerde kansen én zeven balveroveringen. Teun Koopmeiners (AZ) en Nick Marsman (Feyenoord) hebben het uiteindelijk af moeten leggen tegen de Braziliaan.

Het drietal staat dan ook in het Elftal van de Maand van ESPN, samen met Wijndal. Antony heeft gezelschap van drie ploeggenoten: Sean Klaiber, Ryan Gravenberch en Klaas-Jan Huntelaar maken van Ajax de hofleverancier. Miguel Araujo (FC Emmen), Roel Janssen (Fortuna Sittard), Mohamed Ihattaren (PSV) en Lennart Thy (Sparta) maken het elftal compleet.

Het complete elftal van de maand: Marsman (Feyenoord); Klaiber (Ajax), Miguel Araujo (FC Emmen), Janssen (Fortuna Sittard), Wijndal (AZ); Ihattaren (PSV), Koopmeiners (AZ), Gravenberch (Ajax); Antony (Ajax), Huntelaar (Ajax), Thy (Sparta).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws