if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Silooy duidelijk: 'De Champions League-uitschakeling was daar een gevolg van'

Silooy duidelijk: 'De Champions League-uitschakeling was daar een gevolg van'

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 16:13do 07-01-2021 om 16:13

Laatste update: donderdag 7 januari 2021 om 16:15do 07-01-2021 om 16:15

Sonny Silooy hoopt dat Ajax komende zondag tegen PSV de december-dip achter zich kan laten. De 57-jarige ex-Ajacied verwacht echter niet dat Super January de doorslag gaat geven in de titelstrijd.

"Die nederlaag van Ajax tegen FC Twente begin december heeft lang doorgewerkt bij de spelers denk ik", begint Silooy in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Daarna de uitschakeling in de Champions League dat ook een gevolg was daarvan. Ik hoop dat de dip van december een beetje voorbij is voor Ajax."

Silooy verwacht niet dat de topwedstrijden van de komende maand een doorslaggevende rol gaan spelen in de titelstrijd. "Je wordt alleen kampioen als je ook van de kleinere clubs wint."

Silooy hoopt dat Mohammed Kudus zijn rentree kan maken tegen PSV. "Die was echt goed op dreef toen hij geblesseerd raakte. En dan die twee Brazilianen op de flanken. Met David Neres en Antony heb je er twee die in elk geval heel veel kansen kunnen creëren en gevaar kunnen stichten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws