Groningen krijgt nul op rekest van titelkandidaat Almere: 'We zijn op een missie'

Groningen krijgt nul op rekest van titelkandidaat Almere: 'We zijn op een missie'

Gepubliceerd: vrijdag 8 januari 2021 om 12:31vr 08-01-2021 om 12:31

FC Groningen hoopte deze transferperiode zaken te kunnen doen met Almere City. De Trots van het Noorden heeft interesse in verdediger Radinio Balker, maar de club uit Flevoland wil op dit moment geen zaken doen.

Almere is momenteel verwikkeld in de strijd om promotie naar de Eredivisie en daarom wil het geen zaken doen met Groningen. Dat zegt directeur John Bes tegen Voetbal International. "Zij hebben zich gemeld, maar wij zijn op een missie en zijn daarom niet van plan om deze maand goede spelers te verkopen", klinkt het.

Balker heeft nog maar een contract voor een half jaar en zou dus na dit seizoen gratis naar Groningen kunnen vertrekken. Het zou echter ook kunnen dat de 22-jarige verdediger in de tussentijd een andere keuze maakt of bijtekent in Almere.

Dit seizoen kwam Balker in zeven Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden (vijf basisplaatsen) in actie, waarin hij één doelpunt wist te maken. Vorig seizoen gebruikte Ole Tobiasen, de Deense trainer van Almere, de rechtspoot een stuk frequenter. Toen stond hij in 22 wedstrijden in de basis namens de Flevolanders.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws