Mulder noemt Haller 'paniekaankoop': 'Ergens een beetje teleurstellend'

Mulder noemt Haller 'paniekaankoop': 'Ergens een beetje teleurstellend'

08-01-2021 20:07
214

Analist Youri Mulder vindt dat Ajax met het contracteren van Sébastien Haller een verkeerd signaal heeft afgegeven naar de jeugd van de Amsterdamse club. De 51-jarige oud-voetballer noemt de transfer van de Fransman 'paniekerig'.

Mulder vindt wel dat Haller beschikt over de nodige kwaliteiten, maar had liever gezien dat Ajax de jeugd meer tijd had gegeven, of een jongere spits had aangetrokken. "Ergens is het een beetje teleurstellend richting de eigen jeugd. Ik had misschien een iets inventievere en minder paniekerige aankoop iets aantrekkelijker gevonden. Misschien een Zirkzee, een goede jonge speler", stelt Mulder bij Paniekvoetbal.

Collega-analist Jack van Gelder is het niet met Mulder eens. De presentator vindt het aantrekken van Haller juist een uitstekende zet van de Amsterdammers. "Hij kent de trainer en de Nederlandse competitie goed. Ik zie geen probleem, behalve het financiële. Het is een enorm bedrag. Ik vind het verrassend, vooral dat eindelijk iets bij Ajax binnen 24 uur is gebeurd."