Feyenoord loert op Ajax en PSV: 'Wij zijn misschien wel gelijkwaardig aan ze'

Feyenoord loert op Ajax en PSV: 'Wij zijn misschien wel gelijkwaardig aan ze'

09-01-2021 16:31
210

Leroy Fer verwacht dat Feyenoord dit seizoen mee gaat doen om het kampioenschap. De middenvelder van de Rotterdammers schat de selectie waar hij mee samenspeelt even hoog in als die van Ajax en PSV.

De januarimaand, waarin de Rotterdammers tegen Ajax, PSV en AZ spelen, wordt volgens Fer cruciaal. "We zitten er dicht tegenaan, want we staan nu vier en vijf punten achter op de nummer twee en één", rekent Fer voor in Studio Feyenoord. "Deze maand gaat heel belangrijk worden, want ik denk dat we allemaal heel dicht tegen elkaar aan zitten."

Fer vindt niet dat Ajax en PSV, de twee ploegen die Feyenoord op dit moment voor zich moet dulden, beter zijn. "Wij hebben ook een sterke selectie", antwoordt hij op die suggestie. "Daarom denk ik ook dat wij niet ver onderdoen of misschien wel gelijkwaardig zijn aan die ploegen."

Feyenoord begint 'Super January' met de stadsderby tegen Sparta, waarna het midweeks tegen PEC Zwolle speelt. Volgende week komen de Rotterdammers naar de Johan Cruijff Arena voor de Klassieker.