Jahanbakhsh bevestigt: 'Afgelopen zomer gesprekken met clubs uit Nederland'

Jahanbakhsh bevestigt: 'Afgelopen zomer gesprekken met clubs uit Nederland'

Gepubliceerd: zondag 10 januari 2021 om 08:34zo 10-01-2021 om 08:34

Alireza Jahanbakhsh voerde afgelopen zomer gesprekken over een terugkeer naar de Eredivisie. De voormalig aanvaller van AZ werd in verband gebracht met zowel Ajax als PSV.

"Afgelopen zomer waren er gesprekken met clubs uit verschillende landen, ook uit Nederland", geeft de 27-jarige Iraniër toe in gesprek met Voetbal International. "Als er een club uit Nederland komt, voelt dat voor mij altijd meteen heel erg goed. Het is een fijn idee dat de deuren er altijd voor me openstaan. Ajax, PSV, Feyenoord en natuurlijk AZ zijn clubs die altijd op goed niveau spelen en uitkomen in de Europa League de Champions League."

Hoewel Jahanbakhsh weinig aan spelen toekwam in de Premier League, wilde Brighton & Hove Albion hem niet laten gaan, stelt hij. AZ-directeur Max Huiberts vertelde in augustus juist dat de rechtsbuiten door de Engelse club was aangeboden in Alkmaar. "Ook in deze transferperiode zullen er weer gesprekken zijn, maar ik heb nog niets besloten", vervolgt Jahanbakhsh. "Dit is niet de eerste moeilijke fase in mijn carrière. Ik ben een vechter en zal blijven knokken voor mijn kansen."

"Ik ben ooit naar Europa gekomen om op het hoogste niveau te spelen. Met de Premier League ben ik daar momenteel, maar alleen op het level zijn is niet genoeg voor mij. Net als in Nijmegen en Alkmaar wil ik ook hier iets achterlaten. We gaan zien wat de toekomst brengt", besluit Jahanbakhsh, die ook dit seizoen pas 250 minuten in actie kwam in de Premier League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws