Emmen heeft gewenste versterking binnen: middenvelder komt over van Volendam

Emmen heeft gewenste versterking binnen: middenvelder komt over van Volendam

11-01-2021 11:49 Laatste update: 12:06
56

FC Emmen heeft zich versterkt met FC Volendam-speler Jari Vlak. De 22-jarige middenvelder tekent op De Oude Meerdijk een contract tot de zomer van 2023, met een optie voor nog een extra jaar.

Dat maakt Emmen maandagochtend bekend via de officiële kanalen. De middenvelder, geboren en getogen in Volendam, speelde 72 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Volendam waarin hij zeven keer trefzeker was. Vlak speelde sinds 2018 voor Volendam en maakt nu de overstap van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie.

Emmen-voorzitter Ronald Lubbers laat in een eerste reactie weten zeer blij te zijn met de komst van Vlak. "Na het vertrek van Michael Chácon moesten we schakelen en daar waren we op voorbereid. We hebben Jari nadrukkelijk gevolgd in de Keuken Kampioen Divisie. Hij is een krachtige middenvelder met een goed spelinzicht en zoekt altijd de weg naar voren. Met zijn kwaliteiten kan hij direct een versterking zijn voor de ploeg, maar het is ook zeker een interessante speler met het oog op de toekomst", laat Lubbers weten op de website van de Drenten.