Overmars bevestigt zoektocht Ajax: Daar hebben we wel gekeken, ja

Overmars bevestigt zoektocht Ajax: "Daar hebben we wel gekeken, ja"

11-01-2021 12:58
119

Marc Overmars vindt de recordinvestering van 22,5 miljoen euro in Sébastien Haller geen onverantwoord risico. Dat liet de Ajax-directeur zondag weten bij ESPN.

"Ik doe dit nu vijftien jaar: ik denk dat ik wel een beetje weet of iets verantwoord is of niet", aldus Overmars vlak voor Ajax - PSV. "We dekken deze transfer eigenlijk af met Sergiño Dest. Natuurlijk is deze coronatijd even iets anders, maar de raad van commissarissen staat daar heel goed in. Natuurlijk hebben ze wel wat vragen, want we hebben dit in een paar dagen voor elkaar gekregen. Maar ze stonden er wel achter, hoor."

Wedden

Meer odds

Vóór de komst van Haller heeft Overmars ook gekeken naar versterkingen voor andere posities, bevestigt Overmars. "Maar misschien moet er eerst weer iets binnenkomen", lacht de directeur spelersbeleid van Ajax, die in hetzelfde interview hintte naar meer transferactiviteit. "Achterin? Daar hebben we wel gekeken, ja. Ik weet niet of er nog wat gaat gebeuren. Het is zo onvoorspelbaar, maar ik acht de kans klein."