Ajax - PSV 'visitekaartje voor Eredivisie': 'Onszelf niet vergelijken met hen'

Ajax - PSV 'visitekaartje voor Eredivisie': 'Onszelf niet vergelijken met hen'

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 20:00ma 11-01-2021 om 20:00

Vitesse-trainer Thomas Letsch is trots op de prestaties van zijn team dit Eredivisie-seizoen. De Arnhemmers worden gezien als een outsider voor de titel, maar daar wil de oefenmeester niets van weten.

Letsch heeft zondag gekeken naar de topper tussen Ajax en PSV en is diep onder de indruk. "Ik heb gisteren de wedstrijd gezien en we moeten accepteren dat Ajax en PSV twee topploeggen zijn. Ik heb ontzettend genoten van de wedstrijd, het was een geweldig visitekaartje voor de Eredivisie. Ik ben er trots op dat we dichtbij staan, maar we moeten onszelf niet gaan vergelijken met hen. We weten wie we zijn en daar moeten we ons op concentreren. Dat is alles."

Vitesse neemt het in de midweekse speelronde van de Eredivisie op tegen FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad stelt teleur dit seizoen, maar Letsch is op zijn hoede. "Natuurlijk staan ze niet op de plek waar ze willen staan, maar ze hebben slechts drie keer verloren. Ze hebben vooral veel gelijkgespeeld, dus dat wordt een hele lastige wedstrijd. We moeten honderd procent spelen en dan kunnen we een lastige tegenstander voor iedereen zijn. Maar alleen dan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws