Twente 'gaat overstap niet dwarsbomen': 'We hebben genoeg middenvelders'

Twente 'gaat overstap niet dwarsbomen': 'We hebben genoeg middenvelders'

12-01-2021 10:05
14

Lindon Selahi mag in januari vertrekken bij FC Twente. De middenvelder hoeft niet weg uit Enschede, maar de club geeft hem wel de mogelijkheid om een transfer te maken. Technisch directeur Jan Streuer gaat een overstap niet dwarsbomen, wanneer er aan de eisen van Twente voldaan wordt.

Sinds de start van de winterse transferperiode is er voornamelijk vanuit België een aantal keer gebeld om te informeren naar Selahi, zo geeft TC/Tubantia aan. Om welke clubs het gaat, maakt de krant niet duidelijk. De middenvelder komt dit seizoen niet in de plannen voor van trainer Ron Jans. Onder de vorige trainer, Gonzalo García, was hij nog een belangrijke basisspeler.

Jans koos afgelopen zaterdag, bij afwezigheid van routinier Wout Brama, voor Ramiz Zerrouki en Jesse Bosch op het Twente-middenveld. Selahi kwam een aantal minuten voor tijd op het veld. Hij startte alleen in het bekerduel met De Graafschap in de basis.

Mocht Selahi vertrekken, dan gaat Twente niet op zoek naar een nieuwe speler. "We hebben voor het middenveld genoeg spelers", geeft Streuer aan. De club gaat zich alleen roeren op de transfermarkt wanneer er blessuregevallen bijkomen deze maand.