Zirkzee lijkt Bundesliga-deal te kunnen vergeten: 'Dit nemen we zeker mee'

Zirkzee lijkt Bundesliga-deal te kunnen vergeten: 'Dit nemen we zeker mee'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 11:02di 12-01-2021 om 11:02

Joshua Zirkzee moet drie wedstrijden toekijken na zijn rode kaart bij het tweede team van Bayern München. Daarmee snijdt hij zichzelf in de vingers, vermoedt BILD.

Zirkzee behoort niet meer tot de A-selectie van Bayern München en zaterdag pakte de negentienjarige spits ook nog eens rood bij de beloften. De Duitse voetbalbond heeft hem voor drie wedstrijden geschorst. Een verhuurperiode leek een kwestie van tijd, maar door zijn schorsing haakt het geïnteresseerde Eintracht Frankfurt mogelijk af.

Volgens BILD ziet de Bundesliga-club het niet zitten om een speler te halen die in de eerste weken van zijn dienstverband niet kan spelen. 'Tegen deze achtergrond zou een huurperiode zonder optie tot koop een zeer risicovolle onderneming zijn', klinkt het. Eintracht Frankfurt-trainer Adi Hütter denkt er ook zo over. "De schorsing is zeker iets wat we meenemen."

De komst van Zirkzee, die ook in de gaten wordt gehouden door Heracles Almelo, was sowieso nog geen zekerheid voor Hütter. "Er zijn drie partijen nodig om tot een akkoord te komen. Zolang niet iedereen meedenkt, zal het nog even duren." Eintracht Frankfurt zoekt een vervanger voor de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws