Jahanbakhsh wil niet 'afwachten' en overweegt transfer: 'Nog niet genoeg voor mij'

Jahanbakhsh wil niet 'afwachten' en overweegt transfer: 'Nog niet genoeg voor mij'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 13:17di 12-01-2021 om 13:17

Alireza Jahanbakhsh is niet helemaal happy bij Brighton & Hove Albion, zo laat hij doorschemeren in een interview met Voetbal International. Voor het derde seizoen op rij krijgt de Iraniër (27) nauwelijks de kans om zijn stempel te drukken.

Jahanbakhsh krijgt weliswaar meer speeltijd dan in zijn eerste twee seizoenen, maar is nog altijd geen basispeler. Het zet hem aan het denken. "Dit is nog niet genoeg voor mij: ik wil meer spelen, dat is duidelijk. Ik zit in de piek van mijn carrière en moet me niet al te afwachtend opstellen", laat hij weten aan VI.

Afgelopen zomer stond hij in de belangstelling van Nederlandse clubs, waaronder - naar verluidt - PSV en Ajax. Hij mocht echter niet weg en richt zich nu op het veroveren van een basisplaats onder Brighton-manager Graham Potter. "In Nederland en bij Iran was ik altijd een echte rechtsbuiten en kon ik veel naar binnen komen, dat heb ik nu al twee jaar niet gedaan. Dit seizoen heb ik de manager overtuigd dat ik ook in zijn systeem kan spelen. Ik werk er elke dag hard voor om de speler te zijn die hij wil dat ik ben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws