De Graafschap bindt sponsor voor tien (!) jaar: 'Hier worden we stil van'

De Graafschap bindt sponsor voor tien (!) jaar: 'Hier worden we stil van'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 14:32di 12-01-2021 om 14:32

De Graafschap hoeft voorlopig niet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. AgriBioSource is sinds 2019 aan de Superboeren verbonden en zal de komende tien (!) jaar verbonden blijven aan de club, laat men weten via de officiële kanalen.

De naam van AgriBioSource zal komend seizoen weer op de shirts van De Graafschap te zien zijn, ook als de club niet naar de Eredivisie weet te promoveren, en blijft dus nog lange tijd betrokken bij de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. "Dit is een unieke samenwerking. Een commitment waar wij stil van worden", zoekt De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp naar woorden.

AgriBioSource-directeur Sjoerd Hermsen is al bijna zijn hele leven lang supporter van De Graafschap: hij is trots dat hij zijn favoriete club kan blijven steunen. "Ik kom al vanaf mijn kinderjaren bij De Graafschap, de club zit in mijn hart en mag nooit verloren gaan voor deze regio", vertelt hij. "Wij kijken uit naar deze langdurige samenwerking en kunnen niet wachten op een weer goed gevulde Vijverberg. Ik heb alle vertrouwen in een mooie toekomst voor De Graafschap."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws