Sparta-uitblinker Harroui bevestigt interesse: 'Natuurlijk word je daar blij van'

Sparta-uitblinker Harroui bevestigt interesse: 'Natuurlijk word je daar blij van'

12-01-2021 18:53 Laatste update: 13-01-2021 13:44
77

Abdou Harroui mag zich nog altijd verheugen over de belangstelling van meerdere clubs. De 22-jarige middenvelder van Sparta bevestigt de interesse van Club Brugge, terwijl eerder FC Groningen al achter hem aanzat.

"Ik ben nog steeds bij Sparta en voor ons is het belangrijk om punten te pakken. Daardoor kan ik mezelf nog meer in de picture spelen. Mijn focus moet hier zijn zodat ik ook geen andere spelers kan afleiden. Mocht er iets gebeuren dan hoor ik dat wel van mijn zaakwaarnemer", zegt Harroui tegen RTV Rijnmond

De speler van Jong Oranje is desondanks gevleid door de interesse van de Belgische kampioen. "Natuurlijk word je blij als er interesse is, maar zolang het alleen interesse is hoef je er verder niets mee te doen."

Harroui wist zijn stempel zondag niet te drukken tijdens de stadsderby tegen Feyenoord. Hij noemt de 0-2 nederlaag een incident. "Het was zeker niet een van onze beste wedstrijden die we gespeeld hebben, maar ik vond dat het ook vanuit Feyenoord-kant een matige wedstrijd was. Feyenoord had wel veel balbezit, maar wist ook niet veel kansen af te dwingen. Ons probleem was dat we zelf helemaal geen kansen kregen."