'Te Wierik mag vertrekken bij Derby County: drie Eredivisie-clubs tonen interesse'

'Te Wierik mag vertrekken bij Derby County: drie Eredivisie-clubs tonen interesse'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 10:38wo 13-01-2021 om 10:38

Laatste update: woensdag 13 januari 2021 om 10:44wo 13-01-2021 om 10:44

Mike te Wierik staat op het punt om Derby County te verlaten. De Nederlander mag vertrekken van de club uit het Championship en staat voor een terugkeer naar de Eredivisie. FC Groningen, Fortuna Sittard en Heracles Almelo hebben interesse.

Dat meldt Voetbal International. De interesse van de drie Eredivisie-clubs is concreet. Derby County heeft Te Wierik laten weten dat het niet in de weg gaat liggen mocht hij een transfer willen maken. Of het een permanent vertrek of een transfer op huurbasis wordt, maakt The Rams niet uit.

Fortuna, Groningen en Heracles staan inmiddels in de startblokken en willen Te Wierik graag terughalen naar Nederland. Makkelijk gaat dat niet worden: er is ook interesse vanuit Duitsland. FC St. Pauli heeft laten weten de verdediger graag binnen te halen. 

Te Wierik stapte vorig jaar transfervrij over van Groningen naar Derby County, maar een succes werd zijn avontuur in Engeland niet. Na het ontslag van Phillip Cocu zit hij het merendeel van de wedstrijden op de bank.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws