Transfergeruchten rond Drommel komen op gang: 'Ik hoef niet per se naar Ajax'

Transfergeruchten rond Drommel komen op gang: 'Ik hoef niet per se naar Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 15:17wo 13-01-2021 om 15:17

Laatste update: woensdag 13 januari 2021 om 15:57wo 13-01-2021 om 15:57

Joël Drommel hoeft naar eigen zeggen niet per se de transfer naar Ajax te maken. De doelman van FC Twente wordt al maanden in verband gebracht met de Amsterdammers als ideale opvolger van Andre Onana.

Drommel is fan van Onana en liet dat na de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena, waar Twente met 1-2 van Ajax won, blijken voor de camera. Sindsdien wordt de 24-jarige keeper in verband gebracht met Ajax. "Maar ik hoef niet per se naar Ajax hoor", zegt hij tegen ESPN. "Dat maak jij ervan. Natuurlijk is het een goede club, maar ik focus me nu op FC Twente."

Dat hij na dit seizoen zal vertrekken uit Enschede en een stap hogerop zal maken, staat volgens Drommel wel vast. "Ik heb de ambitie om op een hoger niveau te spelen en me daar verder te ontwikkelen. Wat er komt komt er, maar nu is de volledige focus nog hier. Of ik andere clubs dan Ajax uitsluit? Zeker niet, maar we zien het na dit seizoen wel."

In alle vijftien Eredivisie-wedstrijden die Twente tot dusver speelde, verdedigde Drommel het doel. Zijn goede spel leverde hem ook al een uitverkiezing voor Oranje op. Donderdagavond speelt de goalie uit Bussum in de eigen Grolsch Veste tegen Ajax.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Drommel een geschikte opvolger voor Onana?

(3701 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws