'Nog geen koffie in Doetinchem, De Graafschap zet Huntelaar niet onder druk'

'Nog geen koffie in Doetinchem, De Graafschap zet Huntelaar niet onder druk'

13-01-2021 19:27
7

De kans dat Klaas-Jan Huntelaar terugkeert bij jeugdliefde De Graafschap, lijkt te verwaarlozen. Directeur Hans Martijn Ostendorp liet onlangs nog weten dat hij begin januari een kop koffie wilde drinken met de 37-jarige spits van – nu nog – Ajax: hier is echter nog niets van terechtgekomen.

Huntelaar overweegt sterk om na dit seizoen te stoppen als profvoetballer. Ostendorp wilde echter proberen om hem nog op andere gedachten te brengen. "Er is contact geweest. Ergens begin januari gaan we met elkaar een kop koffie drinken", liet hij medio december weten. Volgens Omroep Gelderland is hier echter geen sprake van geweest. 'De koffie samen is nog niet gedronken', schrijft het medium.

Wedden

Meer odds

Het lijkt er ook niet op dat dit op de korte termijn alsnog gaat gebeuren. Huntelaar heeft drukke weken voor de boeg met Ajax, dat nog op drie fronten actief is. 'De Graafschap zet op zijn beurt geen enkele druk op Huntelaar', voegt Omroep Gelderland daaraan toe. Broer Jelle werkte in het verleden op kantoor bij De Graafschap en is tegenwoordig actief voor hoofdsponsor AgriBioSource, maar speelt kennelijk ook geen rol in het leggen van de contacten.

De kans lijkt dan ook steeds groter te worden dat Huntelaar aan zijn laatste maanden als profvoetballer bezig is. Na Ajax-PEC Zwolle in december speculeerde hij al openlijk over het einde van zijn carrière.