Heracles heeft contact met Bayern München: 'Ik heb natuurlijk met Flick gesproken'

Heracles heeft contact met Bayern München: 'Ik heb natuurlijk met Flick gesproken'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 19:46wo 13-01-2021 om 19:46

Heracles Almelo gaat ook na de hattrick van Sinan Bakis tegen FC Emmen voor een nieuwe spits. Dat bevestigt trainer Frank Wormuth. Bayern München-spits Joshua Zirkzee lijkt niet haalbaar.

Bakis maakte dinsdagavond eindelijk zijn eerste Eredivisie-goal en prikte er meteen nog twee in. Het heeft hoe dan ook geen gevolgen voor de transferplannen van Heracles, benadrukt Wormuth in gesprek met Voetbal International. "We kunnen niet nu stoppen en zeggen: Ah, Bakis heeft een hattrick gemaakt, we hebben geen spits meer nodig. Natuurlijk kijken we ook of we een scorende spits kunnen aantrekken."

De naam van Zirkzee zingt rond in Almelo, maar Wormuth ziet het niet gebeuren. "Ik heb natuurlijk met Hansi Flick over Zirkzee gesproken", stelt de Heracles-trainer. "En onze assistent-trainer (Peter Reekers, red.) werkt natuurlijk ook bij Jong Oranje, waar Zirkzee speelt. We hebben contact gehad, maar het is niet concreet. Ik denk dat Bayern hem wel wil verhuren, maar zijn salaris is voor ons niet op te hoesten. Als iemand in het eerste elftal van Bayern München heeft gespeeld, dan kunnen wij hem niet meer betalen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws