Twente vraagt fans af te zien van compensatie: 'Heeft anders grote gevolgen'

Twente vraagt fans af te zien van compensatie: 'Heeft anders grote gevolgen'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 20:55wo 13-01-2021 om 20:55

Laatste update: woensdag 13 januari 2021 om 21:00wo 13-01-2021 om 21:00

FC Twente gaat zijn seizoenkaarthouders verzoeken om geen gebruik te maken van de compensatie voor gemiste wedstrijden dit seizoen. Financieel directeur Martijn Hoogstoevenbeld hoopt daarmee een bedrag van tussen de 2,5 en 3 miljoen euro uit te sparen. 

Dat zei Hoogstoevenbeld woensdag op de online nieuwjaarsreceptie van Twente, aldus TC/Tubantia. De club uit Enschede gaf de seizoenkaarthouders voor dit seizoen drie opties voor compensatie, in verband met de coronacrisis. Supporters konden ervoor kiezen om af te zien van volledige compensatie, vergoed te worden voor het aantal gemiste wedstrijden of het geld terug te krijgen in de vorm van honderd euro aan consumpties. 

Hoogstoevenbeld vertelde dat Twente er qua financiën dit seizoen niet meer vanuit gaat fans te kunnen ontvangen in De Grolsch Veste. Volgens Hoogstoevenbeld is het cruciaal dat de fans van Twente afzien van financiële compensatie. "Het is heel vervelend dat we dit nog een keer aan onze supporters moeten vragen, maar anders heeft dit grote gevolgen voor onze liquiditeit", aldus de financieel directeur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws