Ajax heeft schaduwlijstje voor Onana-opvolger: 'Hoor en lees er veel over'

Ajax heeft schaduwlijstje voor Onana-opvolger: 'Hoor en lees er veel over'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 06:46do 14-01-2021 om 06:46

Joël Drommel maakt er geen geheim van dat hij na dit seizoen wil vertrekken bij FC Twente. De sluitpost blikt vooruit op de wedstrijd van donderdagavond tegen Ajax, één van de ploegen waarmee hij de laatste tijd in verband wordt gebracht. 

Drommel kijkt uit naar het treffen met Ajax-keeper Andre Onana. De doelman van Twente heeft respect voor zijn collega. "Onana is een keeper tegen wie ik opkijk. Hij heeft zoveel gepresteerd. Hij is ook een keeper waar ik speciaal naar kijk om te zien hoe hij situaties oplost. En daarnaast vind ik het altijd heel leuk om tegen Onana te spelen. Voor en na de wedstrijd praten we altijd met elkaar. Hij is een heel fijne collega, een man met een gouden hart."

Dat Drommel op het schaduwlijstje zou staan van Ajax doet hem vooralsnog niet veel. Hij wil in eerste instantie dit seizoen afmaken bij Twente. "Ik hoor en lees er veel over, maar persoonlijk wil ik me volledig focussen op FC Twente en dan zien we na het seizoen wel wat er gaat gebeuren", vervolgt hij. Dat Drommel aan zijn laatste periode bij Twente bezig is, lijkt echter wel duidelijk. "Iedereen weet dat ik komende zomer na zeven jaar bij FC Twente graag een vervolgstap wil maken. De club weet dat ook."

Haller
Dat Twente het nu alweer op moet nemen tegen de Amsterdammers maakt het er niet makkelijker op, denkt Drommel. "Het is een beetje gek dat we nu alweer tegen Ajax spelen. Sommige ploegen hebben we nog niet eens één keer gehad. Het maakt het denk ik moeilijker om Ajax weer te verslaan." Hij kijkt daarbij ook naar Ajax-aanwinst Sébastien Haller. "Dat vind ik een goede spits, groot en sterk. Hij maakte, vond ik, gelijk indruk toen hij erin kwam tegen PSV."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Drommel een geschikte opvolger voor Onana?

(3700 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws