Neymar en González ruziën wéér: 'Heb je beroemd gemaakt. Geen dank, fenomeen'

Neymar en González ruziën wéér: 'Heb je beroemd gemaakt. Geen dank, fenomeen'

14-01-2021 07:50 Laatste update: 08:34
21

Neymar en Álvaro González stonden woensdagavond voor het eerst weer tegenover elkaar sinds het veelbesproken racisme-incident van vorig jaar. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain beschuldigde de Olympique Marseille speler van racisme, maar die wilde daar niets van weten.

De Franse tuchtcommissie stelde een onderzoek in na het voorval tussen de twee kemphanen, maar er kon niets bewezen worden. Woensdag stonden de twee weer tegenover elkaar op het veld, in de strijd om de Franse Supercup. PSG won, na een zwaarbevochten duel, met 2-1. Neymar maakte vanaf de strafschopstip de 2-0 en kon het tijdens het juichen niet laten om de draak aan te steken met González.

Wedden

Meer odds

De Braziliaan deed er na de wedstrijd nog een schepje bovenop door een foto te plaatsen van zijn juichen na de winnende goal. Daarbij zette hij de tekst 'Koning, hè Álvaro?' Een reactie van zijn directe tegenstander liet niet lang op zich wachten. González plaatste een foto waarop hij het hoofd van Neymar in zijn handen had tijdens een duel. 'Mijn ouders hebben mij altijd geleerd hoe je vuilnis buiten moet zetten', zette hij daarbij.

Maar hiermee was het nog niet afgelopen. Om kwart voor twee 's nachts reageerde Neymar: 'En jij bent vergeten hoe je prijzen wint.' González reageerde met een foto van Pélé: 'En jij staat in de eeuwige schaduw van de koning.' Neymar had uiteindelijk het laatste woord: 'En jij in mijn schaduw. Ik heb je beroemd gemaakt. Geen dank, fenomeen.'