Emmen moet aanvaller rest van het seizoen missen, blessure Bijl 'valt mee'

Emmen moet aanvaller rest van het seizoen missen, blessure Bijl 'valt mee'

14-01-2021 10:57
11

Nieuws uit de ziekenboeg van FC Emmen. De schouderoperatie van Luciano Carty is geslaagd, maar de aanvaller komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie. De blessure die Glenn Bijl opliep tegen Heracles Almelo lijkt mee te vallen.

Carty raakte geblesseerd aan zijn schouder en onderging een operatie om het herstel te bespoedigen. De ingreep is geslaagd, maar de kans dat de aanvaller dit seizoen nog in actie gaat komen voor de ploeg van trainer Dick Lukkien is klein. Zijn herstel gaat 'maanden duren'.

Wedden

Meer odds

Emmen brengt wel goed nieuws over de blessure die verdediger Bijl opliep tegen Heracles. Hij ging in de eerste helft naar de kant met hamstringklachten, maar het lijkt een verrekking. Het is afwachten hoe hij reageert op de blessure. Of Bijl op tijd fit is om mee te spelen tegen Vitesse aankomend weekend, is niet bekend.

Het Eredivisie-seizoen verloopt vooralsnog zeer teleurstellend voor het team van Lukkien. Emmen staat op een achttiende plaats en wist uit de eerste zestien wedstrijden slechts vijf punten te behalen.