Buitenspel: media-afdeling VVV zet Janmaat in zijn hemd: 'Deal with it'

Buitenspel: media-afdeling VVV zet Janmaat in zijn hemd: 'Deal with it'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 12:00do 14-01-2021 om 12:00

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

De media-afdeling van VVV-Venlo is goed gemutst na de 1-4 overwinning op bezoek bij ADO Den Haag van woensdagavond. De vier doelpunten werden gemaakt door topschutter Giorgos Giakoumakis, die er daarmee voor zorgde dat Daryl Janmaat in zijn hemd werd gezet.

"Ik ben niet nerveus voor mijn duels met hem", liet Janmaat voor de wedstrijd optekenen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij scoort makkelijk en we zullen scherp moeten zijn, maar we moeten niet wakker gaan liggen voor de spits van VVV."

De media-afdeling van VVV kan het niet laten om donderdagochtend te reageren op de uitspraken van Janmaat. Met twee Tweets wordt de aanvoerder van de ploeg uit Den Haag op zijn plaats gezet. Een reactie van ADO Den Haag en Janmaat laat vooralsnog op zich wachten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws