Breaking news

'Chelsea heeft knoop doorgehakt en stuurt clubicoon Lampard de laan uit'

FC Den Bosch berust in bliksemvertrek Lumu: 'Daar geeft hij nu de voorkeur aan'

FC Den Bosch berust in bliksemvertrek Lumu: 'Daar geeft hij nu de voorkeur aan'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 13:40do 14-01-2021 om 13:40

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 14:03do 14-01-2021 om 14:03

FC Den Bosch presenteerde woensdagochtend Jeroen Lumu als nieuwe aanwinst, maar één dag later gaat er alweer een streep door de transfer. De aanvaller prefereert een avontuur in Cyprus, zo geeft persvoorlichter Ester Bal van Den Bosch aan.

"Het is heel eenvoudig. Jeroen zou hier op amateurbasis komen voetballen in het restant van de tweede seizoenshelft. Zijn zaakwaarnemer geeft nu echter aan dat er interesse is vanuit Cyprus en dat hij daar de voorkeur aan geeft", vertelt Bal aan VoetbalPrimeur.

Den Bosch liet donderdag via officiële kanalen dus weten dat Lumu zijn heil ergens anders gaat zoeken. Het gaat om een niet bij naam genoemde club uit Cyprus. "Gezien het feit dat hij geen contract heeft getekend bij ons, is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. Dat gaat hij doen, hij komt toch niet."

Als een verrassing komt het niet voor Den Bosch, zo geeft Bal aan. "Een verrassing, nee… Zolang de transfermarkt open is mag je er bij een speler met een amateurcontract rekening mee houden dat - op het moment dat hij een betaalde voetbalbaan kan krijgen - hij dat gaat doen. In die zin is het geen verrassing, maar we vinden het gewoon jammer. We hadden hem er graag bij gehad."

"We wensen hem alle succes, no hard feelings. Het is gewoon jammer", sluit Bal af. VoetbalPrimeur heeft contact gezocht met de zaakwaarnemer van Lumu, maar die ziet af van een reactie.

(Gijs Groeneveld/VoetbalPrimeur)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws