Lumu baalt van 'gezeik' door werkwijze FC Den Bosch: 'Nog niks concreet'

Lumu baalt van 'gezeik' door werkwijze FC Den Bosch: 'Nog niks concreet'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 14:02do 14-01-2021 om 14:02

Jeroen Lumu is verbaasd door de werkwijze van FC Den Bosch. Nog geen 24 uur na de aankondiging dat hij in Den Bosch zou gaan voetballen, ging er een streep door zijn komst.

FC Den Bosch meldde donderdag in een statement dat Lumu 'toch niet zijn wilde haren heeft verloren'. De hoofdrolspeler zegt tegenover Voetbal International verbaasd te zijn door de gang van zaken: hij heeft weliswaar gesproken met Den Bosch, maar de club was volgens hem te snel met het nieuws.

"Het was gewoon een gesprek", zegt Lumu tegen VI. "Er was nog niks concreet en er was ook nog niet getekend. Ik was er zelf nog niet over uit wat ik wilde doen en vond het jammer dat de club het al in de media zette. Want als er een andere club zou komen, wilde ik die kans pakken. Als ik dan weer snel zou vertrekken bij Den Bosch weet ik zeker dat er gezeik in de media zou komen over Lumu."

Reactie FC Den Bosch
VoetbalPrimeur weet dat Lumu in de belangstelling staat van een Cypriotische club. "Zolang de transfermarkt open is mag je er bij een speler met een amateurcontract rekening mee houden dat - op het moment dat hij een betaalde voetbalbaan kan krijgen - hij dat gaat doen. In die zin is het geen verrassing, maar we vinden het gewoon jammer. We hadden hem er graag bij gehad", vertelt Ester Bal, persvoorlichtster van Den Bosch, aan deze website.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws