Müller gaat door het stof na aanvaring: 'Hadden het allebei beter kunnen doen'

Müller gaat door het stof na aanvaring: 'Hadden het allebei beter kunnen doen'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 19:05do 14-01-2021 om 19:05

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 19:09do 14-01-2021 om 19:09

Thomas Müller is op social media door het stof gegaan. De 32-jarige aanvallende middenvelder botste na afloop van de bekeruitschakeling tegen Holstein Kiel met een verslaggeefster van de ARD.

Na afloop van de op strafschoppen verloren bekerwedstrijd tegen Holstein Kiel, vroeg een verslaggeefster van de ARD hoe de stemming in de kleedkamer van Bayern München was. "Je lacht nu, natuurlijk heb je gelachen! Wat denk je? Natuurlijk is de stemming bedrukt", reageerde de routinier geprikkeld. 

Een dag later maakt Müller via social media zijn excuses. "De schok zit nog steeds in mijn ledematen. Desondanks: mijn felicitaties aan Holstein Kiel, die een beetje ondersneeuwden in het interview dat ik gaf na de wedstrijd. Valeska Homburg (de verslaggeefster in kwestie, red), we hadden het allebei beter kunnen doen. No hard feelings', laat Müller op Instagram weten. Bij zijn bericht plaatste hij hashtags '#verliezenmoetjekunnen #isniethelemaalmijnding #ikwilerooknietaanwennen'.

Bij BILD reageerde de betreffende verslaggeefster ook op het voorval. Ze vertelde dat ze geen problemen heeft met de reactie van Müller. "Hij zat nog vol adrenaline en ik ook. Het was geen lach, maar een reflex om de stemming wat losser te maken. Sorry, Thomas. Ik vond zijn reactie op het interview erg leuk. Dat hij na zo'n wedstrijd weer terugkwam naar het veld om de vragen te beantwoorden, toont karakter."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thomas Müller (@esmuellert)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws