Sky Sports: Zoektocht naar een keeper brengt Arsenal bij FC Barcelona

Sky Sports: Zoektocht naar een keeper brengt Arsenal bij FC Barcelona

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 19:15do 14-01-2021 om 19:15

Arsenal is in zijn zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen in Camp Nou, meldt Sky Sports. The Gunners hebben belangstelling voor de 31-jarige Norberto Murara, beter bekend onder zijn voetbalnaam Neto. Het is echter maar de vraag of Neto haalbaar is voor Arsenal.

De enkelvoudig Braziliaans international kwam in de zomer van 2019 over van Valencia, in ruil voor Jasper Cillessen. Sindsdien keepte hij veertien officiële wedstrijden voor FC Barcelona: aan het begin van het seizoen nam hij de honneurs waar, nadat eerste keus Marc-André ter Stegen nog herstellende was van een schouderoperatie.

Arsenal wil een concurrent voor Bernd Leno aantrekken, maar het ziet er voorlopig niet naar uit dat Neto dat wordt. Volgens Sky Sports zetten The Gunners in op een huurdeal met een optie tot koop, maar wil Barcelona hier niet aan meewerken. De club van trainer Ronald Koeman zou vasthouden aan een vraagprijs van 21 miljoen euro: zolang dit bedrag niet op tafel wordt geleegd, wil Barça niet meewerken aan een vertrek van Neto.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws