Waarom het zo vaak misgaat met Feyenoord tegen Ajax? Ik weet het niet

"Waarom het zo vaak misgaat met Feyenoord tegen Ajax? Ik weet het niet"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 06:58vr 15-01-2021 om 06:58

Laatste update: vrijdag 15 januari 2021 om 07:23vr 15-01-2021 om 07:23

In de Klassieker van aankomende zondag treft Feyenoord-linksback Tyrell Malacia Antony als directe tegenstander in de Johan Cruijff Arena. De 21-jarige verdediger kijkt uit naar het treffen met Ajax en vindt dat Feyenoord voetballend niet onder doet ten opzichte van de club uit Amsterdam.

Antony, dit seizoen al goed voor zeven doelpunten en acht assists, steekt in uitstekende vorm richting de Klassieker. Malacia kijkt uit naar de rechtstreekse duels met de Braziliaan. "Mooi toch?", begint de linksback in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We gaan het gewoon uitvechten met elkaar. Ik vind het juist wel mooi om tegen iemand te spelen die in vorm is."

Voor Malacia is het zondag pas de tweede Klassieker in zijn loopbaan. De jonge verdediger speelde in de jeugd wel veel tegen de aartsrivaal. "Soms won je, soms verloor je, maar we waren nooit bang. En ik zag ook nooit spelers aan de andere kant lopen waarvan ik dacht: dat kan ik niet of dat zou ik nooit kunnen."

De vele nederlagen van Feyenoord in de Johan Cruijff Arena kan de linksback dan ook niet verklaren. "Waarom het zo vaak misgaat met Feyenoord tegen Ajax? Ik weet het niet. Ik heb er ook nog maar weinig tegen gespeeld."

Met de verhalen dat de huidige koploper van de Eredivisie makkelijker en beter voetbalt dan Feyenoord kan Malacia niet zoveel. "Ik denk dat het eerder een andere stijl van voetballen is. We zullen zondag wel zien welke stijl wint."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws