Breaking news

Manchester United bevestigt: Rangnick tussenoplossing na ontslag Solskjaer

'Ben op een leeftijd dat ik minuten moet maken, invallen bij AZ was te weinig'

'Ben op een leeftijd dat ik minuten moet maken, invallen bij AZ was te weinig'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 10:35vr 15-01-2021 om 10:35

Ferdy Druijf was klaar met de invalbeurten bij AZ en besloot voor zijn kans te gaan bij KV Mechelen. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Alkmaarders.

De interesse van Mechelen kwam afgelopen maandag op gang. "Ik was meteen enthousiast toen ik over de interesse hoorde. Mijn zaakwaarnemer en de club waren al een tijdje in gesprek, maandag kwamen AZ en KV Mechelen tot een akkoord. Dinsdag bezocht ik de club en kreeg ik een rondleiding. Ik had meteen een goed gevoel. Mijn keuze was snel gemaakt", zegt Druijf tegen Het Laatste Nieuws.

De 22-jarige Druijf moest het bij AZ voornamelijk doen als invaller. "Terwijl ik op een leeftijd ben gekomen dat ik minuten moet maken. Alleen invallen, dat was voor mij te weinig. Ik ben gretig. Ik wil héél graag. Vandaar deze overstap naar KV Mechelen."

Mechelen heeft aan het einde van het seizoen de kans om Druijf van AZ te kopen. "Het is afwachten. Eind dit seizoen zullen we alles evalueren. Ik wil KV Mechelen gewoon helpen om zo hoog mogelijk te eindigen. Daar gaan we alles aan doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Druijf nog doorbreken bij AZ?

Ja
38%
Nee
62%
(370 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws