Breaking news

Man City blijkt toch niet onaantastbaar: Man U beëindigt serie van 21 (!) zeges

Van de Beek krijgt concurrentie van Pogba: 'Ik haat het om op de bank te zitten'

Van de Beek krijgt concurrentie van Pogba: 'Ik haat het om op de bank te zitten'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 12:35vr 15-01-2021 om 12:35

Paul Pogba heeft zich teruggeknokt in de basiself van Manchester United, dat op dit moment koploper is van de Premier League. De Fransman geeft aan dat het erg moeilijk was om de middenvelders van The Mancunians uit het elftal te spelen.

Pogba zat aan het begin van dit seizoen in hetzelfde schuitje als Donny van de Beek. Manager Ole Gunnar Solskjaer gaf de voorkeur aan andere spelers en dat zat de Franse middenvelder niet lekker. "Ik haat het om op de bank te zitten", zegt hij tegen Sky Sports. "Het betekent niet dat anderen het niet verdienen om te spelen, maar als ik naar mezelf kijk vind ik het gewoon niet fijn."

Toen Pogba ook nog besmet werd met het coronavirus leek een terugkeer in de basiself een moeilijk verhaal te worden. "De spelers die op mijn positie speelden deden het geweldig. Fred, Nemanja Matic en Scott McTominay speelden goed en het komt ook door hen dat we nu staan waar we staan. We zijn nu koploper en daar ben ik hartstikke blij mee. Ik moet aan het team denken."

De 27-jarige wereldkampioen herpakte zich echter en stond dit seizoen toch al in tien Premier League-wedstrijden aan de aftrap. Donny van de Beek speelde pas in twee competitiewedstrijden vanaf het begin mee en lijkt dus achter Bruno Fernandes, Pogba, Matic, McTominay en Fred de zesde keuze te zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zien we Van de Beek ook volgend seizoen nog bij Manchester United?

Ja
31%
Nee, na één seizoen is het wel klaar
57%
Nee, hij gaat deze maand al vertrekken
11%
(4100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws