Ibrahimovic (39) weet van geen ophouden: 'We praten over contractverlenging'

Ibrahimovic (39) weet van geen ophouden: 'We praten over contractverlenging'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 13:50vr 15-01-2021 om 13:50

Zlatan Ibrahimovic gaat waarschijnlijk bijtekenen bij AC Milan. De 39-jarige aanvaller zegt in gesprek te zijn met de Rossoneri en hoopt volgend seizoen Champions League-voetbal te kunnen spelen.

Dit seizoen kwam Ibracadabra pas in zeven competitiewedstrijden in actie voor Milan. Hij had het coronavirus onder de leden en kreeg ook te maken met een dijbeenblessure, maar toch scoorde hij al tien keer voor de Rossoneri. Club en speler zijn nu in gesprek over het contract van de Zweed, dat komende zomer afloopt. "Zo lang ik mij goed voel, ga ik door", zegt hij tegen Corriere dello Sport. "Op dit moment praat ik met de club over contractverlenging."

Milan is op dit moment lijstaanvoerder in Italië en zou volgend seizoen voor het eerst sinds zeven jaar weer eens in de Champions League uit kunnen komen. Dat is ook een persoonlijk doel van Ibrahimovic. "Ik koos voor Milan omdat dit de grootste uitdaging was", maakt hij duidelijk. "Een club als Atalanta speelt in de Champions League en Milan doet dat niet. Ik ben gekomen om daar verandering in te brengen."

Als Ibrahimovic bijtekent, kan hij op zijn veertigste in actie komen in het miljardenbal. De Zweedse spits maakte tot dusver al 48 doelpunten in het belangrijkste clubtoernooi van Europa.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws