Geïrriteerde Berghuis: 'Ik wil niet weer constant vragen daarover beantwoorden'

Geïrriteerde Berghuis: 'Ik wil niet weer constant vragen daarover beantwoorden'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 14:09vr 15-01-2021 om 14:09

Steven Berghuis heeft nog maar eens aangegeven dat hij het seizoen afmaakt bij Feyenoord. De captain van de Rotterdammers is niet van plan om in januari te vertrekken en is klaar met alle vragen over een transfer.

De vleugelaanvaller van Feyenoord schoof aan op een persconferentie om voor te beschouwen op de Klassieker, die voor zondag aanstaande op het programma staat. Berghuis werd echter ook gevraagd naar de winterse transferperiode. "Ik wil niet weer constant vragen daarover beantwoorden", tekent RTV Rijnmond op uit zijn mond. "Ik ga niet weg in de winterstop. Punt."

De Rotterdammers gaan dit weekend proberen om voor het eerst sinds 2005 te winnen in de Johan Cruijff Arena. Ook Berghuis bewaart nog geen goede herinneringen aan een wedstrijd in Amsterdam. "Allemaal wedstrijden met een eigen verhaal. Twee keer kregen wij vroeg een rode kaart en kwamen we vroeg op achterstand. Maar dat telt niet voor zondag. Ik geloof in het elftal en onze kwaliteiten."

Het is aan trainer Dick Advocaat om te bepalen of Feyenoord zich zal aanpassen aan Ajax. Daar doet Berghuis geen uitspraken over. "Maar wij hebben onze speelstijl en vaak passen wij ons op details wel aan op tegenstanders. Dat zal zondag niet anders zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws