Schmidt bespreekt gehavend PSV: 'Ik weet nog niet of ze erbij zullen zijn'

Schmidt bespreekt gehavend PSV: 'Ik weet nog niet of ze erbij zullen zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 14:28vr 15-01-2021 om 14:28

PSV moet het zaterdagavond in de uitwedstrijd bij Sparta naar alle waarschijnlijkheid weer stellen zonder Cody Gakpo en Noni Madueke. Het tweetal is licht geblesseerd en lijkt de wedstrijd in Rotterdam niet te halen.

Op de dag voor de wedstrijd kan Roger Schmidt, trainer van PSV, nog geen uitsluitsel geven over Gakpo en Madueke. "Misschien dat ze er weer bij zijn, maar dat weet ik op dit moment nog niet", tekent Omroep Brabant op uit de mond van de Duitser. Dat Mario Götze en Nick Viergever het duel op Het Kasteel aan zich voorbij moeten laten gaan is wel zeker.

PSV is niet van plan om door de blessures de transfermarkt op te gaan. "Dat komt vooral omdat het niet echt langdurige blessures zijn", legt Schmidt uit. "Maar we houden wel onze oren en ogen open voor als er zich een kans voordoet. Dat moet als de transferwindow open is. Maar we zijn nu niet geforceerd op zoek naar nieuwe spelers."

Zaterdag is het voor de Eindhovenaren zaak om de eerste overwinning van 2021 bij te schrijven. Als dat niet gebeurt kan de achterstand op koploper Ajax nog verder oplopen. "We hebben hoge doelen en die willen we dit seizoen behalen", laat Schmidt weten. "Natuurlijk is het niet fijn dat we nog niet gewonnen hebben, maar dat is geweest. We moeten er klaar voor zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws