Advocaat spreekt over Ajax - Feyenoord, Pratto en uitblinkende Marsman

Advocaat spreekt over Ajax - Feyenoord, Pratto en uitblinkende Marsman

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 15:57vr 15-01-2021 om 15:57

Dick Advocaat is benieuwd naar wat Feyenoord zondag tegen Ajax gaat laten zien. Hij kan nog niet zeggen of Lucas Pratto in de basis begint en laat zich ook uit over de strijd onder de lat.

"Het wordt interessant om te zien wat we tegen een topploeg als Ajax doen. Dat is interessant, omdat Ajax de laatste jaren altijd in de Champions League speelt, een hoog niveau heeft. En wij moeten het allemaal nog waarmaken", zegt Advocaat op de persconferentie. "Het wordt leuk om te zien hoe onze talenten zich gaan ontwikkelen, ook in een wedstrijd tegen Ajax."

Pratto begon tegen Sparta in de basis, maar maakte geen goede indruk. Of hij zondag tegen Ajax speelt? "Dat heb ik nog niet met de spelers besproken. Dat doe ik morgen. Ik ben er zelf al uit."

Nick Marsman doet het uitstekend als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow. Daar is Advocaat alleen maar blij mee. "Het is goed dat er veel concurrentie is. Spelers moeten het gevoel hebben dat ze niet mogen verslappen, want anders staat er iemand anders te wachten. Marsman doet het heel goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - Feyenoord?

Zege Ajax
67%
Zege Feyenoord
23%
Gelijkspel
11%
(6485 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws