Willem II haalt versterking binnen: 'We zullen hier niet staan na dit seizoen'

Willem II haalt versterking binnen: 'We zullen hier niet staan na dit seizoen'

15-01-2021 16:24 Laatste update: 16:31
16

Willem II heeft de komst van Lindon Selahi officieel gemaakt. De Tilburgers huren de 21-jarige controleur voor de rest van het seizoen FC Twente. Willem II heeft bij de deal een optie tot koop bedongen.

Selahi werd vrijdagochtend medisch gekeurd in Tilburg, meldt Willem II via haar clubkanalen. Nadat de Waal met Albanese voetbalnationaliteit de keuring doorstond, tekende hij de huurovereenkomst. Selahi kan zondag in het duel met RKC Waalwijk al in actie kan komen voor Willem II.

In een reactie laat Selahi weten blij te met zijn afgeronde transfer. "Willem II is een grote club met een mooie historie. Ik kan niet wachten om voor deze prachtige club te spelen", zegt hij op de clubsite van Willem ll.

Bij zijn nieuwe club wil het tot nu toe nog niet vlotten dit seizoen. Willem II bezet een zeventiende plek op de ranglijst, wat aan het eind van het seizoen directe degradatie zou betekenen voor de Tilburgers. Selahi heeft er echter vertrouwen in dat het goed zal komen. "Ik denk dat de club nu een slechte periode zit. We zullen ons terugvechten en niet op deze plek staan aan het einde van het seizoen."

Waar Selahi vorig seizoen nog een vaste waarde was voor FC Twente, kwam hij dit seizoen tot slechts vijf optredens voor de Tukkers. In al deze wedstrijden kwam Selahi als invaller binnen de lijnen.