'Als ik Huntelaar hoorde praten... Hij heeft keuze gemaakt: gaat Schalke helpen'

'Als ik Huntelaar hoorde praten... Hij heeft keuze gemaakt: gaat Schalke helpen'

15-01-2021 18:55 Laatste update: 18:56
44

PSV-icoon Berry van Aerle weet het zeker: Klaas-Jan Huntelaar gaat terugkeren naar zijn oude club Schalke 04. Van Aerle kijkt vooruit op dit Eredivisie-weekend, maar vraagt zich af of The Hunter er dan nog bij is bij Ajax.

"Wat ik hem zou adviseren? Ach, wie ben ik?", begint Van Aerle in gesprek met het Algemeen Dagblad wanneer hem gevraagd wordt naar een mogelijke transfer van Huntelaar. "Ik ga die jongen niet adviseren, hoor. Ik kan alleen zeggen wat ik denk. Als je Huntelaar zo hoorde praten na die wedstrijd van Ajax tegen FC Twente, vermoed ik dat hij zijn keuze wel gemaakt heeft. Die gaat Schalke helpen."

Van Aerle denkt dat de titelstrijd in de Eredivisie dit seizoen zal gaan tussen Ajax en PSV, al had hij daar even bedenktijd voor nodig. "Och, vraag je me wat. Je hoort bijna niemand over Feyenoord en Vitesse, maar die staan er ook heel goed bij. Uiteindelijk denk ik dat PSV en Ajax de langste adem zullen hebben. Die clubs hebben tenslotte de meeste kwaliteit", sluit de PSV-scout af.