Openhartig interview Neymar: 'Waarom doorgaan als het niet gewaardeerd wordt?'

Openhartig interview Neymar: 'Waarom doorgaan als het niet gewaardeerd wordt?'

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 16:47za 16-01-2021 om 16:47

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 17:00za 16-01-2021 om 17:00

Neymar heeft serieus overwogen om te stoppen met voetballen, vertelt hij in een openhartig interview met Gaffer Magazine. De duurste voetballer aller tijden staat al jarenlang in het middelpunt van de belangstelling, maar beleeft daar niet altijd evenveel plezier aan.

Niet iedere voetbalfan ziet Neymar graag spelen en de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain geeft toe dat negatieve reacties hem af en toe beïnvloed hebben. "Mijn passie voor de sport zal nooit verdwijnen. Maar er zijn momenten geweest dat ik ermee wilde stoppen", vertelt hij. "Ik heb ooit het punt bereikt waarop ik aan mezelf vroeg: waarom zou ik eigenlijk doorgaan als het toch niet gewaardeerd wordt wat ik doe?"

Neymar overwon die twijfels echter. "Ik kwam thuis en dacht terug aan alles wat ik wat gedaan om te staan waar ik nu sta. Ik besefte hoe bevoorrecht ik ben. Debuteren voor Santos, kampioen van Brazilië worden, de transfer naar FC Barcelona en vervolgens naar Parijs... Dankzij de liefde voor het voetbal werd het weer rustig in mijn hoofd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws