FC Emmen heeft spectaculair transfernieuws: gebroeders Frei én Peruviaanse Zwitser

FC Emmen heeft spectaculair transfernieuws: gebroeders Frei én Peruviaanse Zwitser

16-01-2021 20:53
47

FC Emmen verloor zaterdag tegen Vitesse zijn twaalfde wedstrijd van het Eredivisie-seizoen, maar heeft een paar uur later uitgepakt met driedubbel transfernieuws. Kerim Frei (foto), Elias Frei én Jean-Pierre Rhyner komen de gelederen versterken aan de Oude Meerdijk.

Kerim Frei is een oude bekende van FC Emmen: de vijfvoudig international van Turkije werd vorig seizoen al gehuurd van Basaksehir en kwam uiteindelijk – doordat de competitie voortijdig stil werd gelegd – tot vier Eredivisie-optredens. Ditmaal tekent hij een contract voor anderhalf jaar én neemt hij broer Elias Frei mee. De twintigjarige linksback mag zich één week lang bewijzen bij de eerste selectie: daarna wordt bepaald of hij mag blijven of dat hij bij de beloften aansluit.

Wedden

Meer odds

De 24-jarige Rhyner tenslotte wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Primera División-club Cádiz FC, inclusief optie tot koop. De verdediger is geboren in Zwitserland, maar beschikt ook over een Peruviaans paspoort, net als zijn nieuwe ploeggenoten Sergio Peña en Miguel Araújo.