Irritaties bij Vitesse ondanks 1-4 zege en gedeelde koppositie: 'Arrogant spel'

Irritaties bij Vitesse ondanks 1-4 zege en gedeelde koppositie: 'Arrogant spel'

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 23:17za 16-01-2021 om 23:17

Vitesse had op de vroege zaterdagavond weinig moeite met hekkensluiter FC Emmen en handhaafde zich in de top van de Eredivisie, maar doelman Remko Pasveer was niet bepaald tevreden. De 37-jarige sluitpost vond zijn ploeg 'arrogant' spelen.

De Arnhemmers stonden na negen minuten al met 0-2 voor en zakte vervolgens weg, vond Pasveer. "Na de tweede goal gingen we heel arrogant spelen", wordt hij geciteerd door Omroep Gelderland. "We gingen meer acties maken en meer lopen met de bal. Dat frustreerde mij wel, ja."

Vitesse haalde uiteindelijk met 0-2 de rust en liep uit naar een 1-4 zege. Pasveer vond echter dat het een en ander werd verbloemd door de uitslag. "1-4 lijkt mooi, maar als je de eerste helft analyseert, kan Emmen er drie maken, dan is dat een hele andere wedstrijd", aldus de doelman, die er echter geen al te groot probleem van wilde maken. "We hebben nu zoveel wedstrijden gespeeld, dan is dit ons ook een keer overkomen. Ik vind het aan de trainer (Thomas Letsch, red.) om dit aan te halen naar ons."

Na zaterdag staat Vitesse samen met Ajax aan kop, heeft het één punt voorsprong op PSV en drie punten voorsprong op Feyenoord en kan het afwachten hoe De Klassieker van zondag afloopt. Dinsdag wacht het bekerduel met ADO Den Haag.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft Vitesse tot het einde van het seizoen op gelijke hoogte met de top-drie?

Ja
50%
Nee
50%
(902 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws