Mundo Deportivo: Koeman heeft rotsvast vertrouwen in Dest, Messi blijft vraagteken

Mundo Deportivo: Koeman heeft rotsvast vertrouwen in Dest, Messi blijft vraagteken

17-01-2021 08:45 Laatste update: 09:06
8

Ronald Koeman kan zondagavond zijn eerste prijs pakken met FC Barcelona. Zijn team gaat het opnemen tegen Athletic Bilbao in de strijd om de Spaanse Supercup. Goed nieuws voor Sergiño Dest: hij lijkt terug te keren in de basis.

Dat meldt El Mundo Deportivo zondagochtend. Dest was er in de halve finale tegen Real Sociedad (1-1, winst Barcelona na penalty's) niet bij. Hij kampte met wat fysieke ongemakken, maar is wél fit genoeg om zondagavond te starten tegen Bilbao. Naar verluidt maakt Ronald Koeman daar gretig gebruik van: Mundo Deportivo verwacht dat de international van de Verenigde Staten in de basis gaat beginnen.

Wedden

Meer odds

Er bestaan bij de Spaanse grootmacht nog wel wat twijfels over de inzetbaarheid van Lionel Messi tegen Bilbao. De Argentijn is niet helemaal fit. Hij trainde vrijdag alleen, zaterdag speelde hij voor het eerst weer met de groep mee. Het zag er goed uit, maar of hij in de basis gaat starten zondag is nog maar de vraag. Koeman legt de verantwoordelijkheid bij Messi: de Argentijn bepaalt of hij gaat spelen.