Breaking news

PEC maakt tijdelijke terugkeer bekend: 'Hier is het voor mij allemaal begonnen'

Begrip voor keuze Huntelaar: 'Dan gaat hij niet zo heel veel wedstrijden spelen'

Begrip voor keuze Huntelaar: 'Dan gaat hij niet zo heel veel wedstrijden spelen'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 13:22zo 17-01-2021 om 13:22

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 16:18zo 17-01-2021 om 16:18

Marciano Vink begrijpt het dat Klaas Jan Huntelaar Ajax gaat verruilen voor Schalke 04. De ex-voetballer van onder andere Ajax en PSV denkt dat Huntelaar 'eeuwige glorie' kan verdienen met een terugkeer naar Schalke.

Zondagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de overstap van Huntelaar naar Schalke na de Klassieker officieel wordt. "Ik begrijp wel dat hij voor Schalke kiest", zegt Vink bij Goedemorgen Eredivisie. "Als het daar lukt en ze blijven in de Bundesliga, dan krijgt hij een standbeeld. Eeuwige glorie dus."

Vink vervolgt: "Als het niet lukt, dan vertrekt hij via de achterdeur. Misschien is hem iets moois voorgeschoteld. Aan de andere kant weet je wat je hebt bij Ajax. Als Traoré dadelijk ook nog terug komt, gaat hij niet zo heel veel wedstrijden spelen. Ik zou altijd voor die eeuwige glorie gaan."

Erwin Koeman is nog altijd onder de indruk van Huntelaar, ondanks zijn 37-jarige leeftijd. "Het is een jongen die altijd gescoord heeft. Bij AGOVV, De Graafschap, PSV, Heerenveen; echt overal. Het is een geweldige gozer, harde werker en echt een pure topscorer. Het is een luxeprobleem voor hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws