Koeman reageert op afgeketste transfer: 'Gaan verder met wat we hebben'

Koeman reageert op afgeketste transfer: 'Gaan verder met wat we hebben'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 15:01zo 17-01-2021 om 15:01

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 16:12zo 17-01-2021 om 16:12

Trainer Ronald Koeman begrijpt het dat Eric García deze winter nog niet naar Barcelona komt. Barça heeft geprobeerd de centrale verdediger in januari aan te trekken, maar door de vertraging van de presidentsverkiezingen en financiële zorgen kan de deal niet op tijd voor elkaar gemaakt worden.

García wil graag vertrekken naar Barcelona en zijn contract bij Manchester City loopt deze zomer af. Volgens Diario SPORT zal City de jonge stopper deze winter niet voor een laag bedrag laten vertrekken. Barça heeft een poging gedaan om tot een akkoord te komen, maar door vertraging bij presidentsverkiezingen is er niet voldoende tijd om de deal rond te maken. Daarbij hebben de drie presidentskandidaten hun afkeuring uitgesproken over een transfer deze winter, vanwege financiële redenen.

Koeman ging op de persconferentie in aanloop naar de Supercopa-finale in op de situatie rondom García. "Ik ken de financiële limieten bij de club als geen ander", citeert Sport de oefenmeester. "Als het niet mogelijk is om iemand te halen, dan is het niet mogelijk. We gaan verder met wat we hebben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws