Advocaat ontkracht woorden Ten Hag voor Klassieker: Dan heeft hij het mis

Advocaat ontkracht woorden Ten Hag voor Klassieker: "Dan heeft hij het mis"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 16:48zo 17-01-2021 om 16:48

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 16:51zo 17-01-2021 om 16:51

Feyenoord gaat niet spelen zoals Erik ten Hag verwacht, stelt Dick Advocaat. De trainer bestrijdt vlak voor de Klassieker de woorden van zijn Ajax-collega.

Ten Hag zei te verwachten dat Feyenoord 'op het begin hoog druk gaat zetten' tegen Ajax. Advocaat ontkrachtte dat voor de camera van ESPN. "Dan heeft hij het mis. Daar is dan toch alles mee gezegd? Dat gaan we niet doen", aldus de ervaren trainer van Feyenoord.

Feyenoord is niet naar de Johan Cruijff Arena gekomen om alleen maar te verdedigen, vervolgt Advocaat. "Dat is flauwekul. Met alleen maar verdedigend spelen pak je niet zo veel punten. Wij hebben een heel aardig ploegje, maar we spelen gewoon iets anders dan Ajax."

Niet Lucas Pratto, maar Nicolai Jörgensen staat zondag in de spits bij Feyenoord. "Luis Sinisterra kan geen hele wedstrijd spelen en bij Lucas Pratto ben ik bang dat ik hem kapot maak als ik hem weer laat spelen. Het is nu aan Nicolai om het te laten zien. Tot nu toe stelt hij wat teleur, anders hadden we Pratto niet gekocht."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws