Vitesse-aanwinst wordt verrast: 'Zijn ze echt nog nooit kampioen geworden?'

Vitesse-aanwinst wordt verrast: 'Zijn ze echt nog nooit kampioen geworden?'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 15:30ma 18-01-2021 om 15:30

Noah Ohio, de nieuwste aanwinst van Vitesse, denkt dat zijn club de kans heeft om dit seizoen kampioen te worden. De 18-jarige spits is onder de indruk van zijn ploeggenoten, de sfeer en de trainer van de Arnhemmers.

Wanneer de jonge aanvaller wordt gevraagd wanneer Vitesse voor het laatst kampioen werd, moet hij nadenken. "Eerlijk gezegd weet ik dat niet", begint hij tegenover ESPN. "Ik zal eens raden. 1996? Nee, is dat nog nooit gebeurd? Nou, dan moet het dit jaar gaan gebeuren. Ik denk dat het kan."

Zijn nieuwe ploeggenoten maken indruk op Ohio. "Ze spelen heel goed tot nu toe en het is ook gewoon een goed team met een goede trainer. Het draait momenteel prima en dat merk je ook, want iedereen is blij. Dan weet je maar nooit, in het voetbal zijn er gekkere dingen gebeurd."

Ohio vertrok op dertienjarige leeftijd uit Nederland om in de jeugdopleiding van Manchester United te gaan voetballen. Nadat hij overstapte naar Manchester City kreeg hij de kans om bij RB Leipzig in de jeugd te gaan spelen. Van die club huurt Vitesse de talentvolle spits voor anderhalf seizoen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws